AOC-Gaming

Nyheter => AOC-Gaming Nyheter => Ämnet startat av: Ganzo skrivet 18/02 - 2017, 17:34:08

Titel: Lite olika nyheter från spelvärlden
Skrivet av: Ganzo skrivet 18/02 - 2017, 17:34:08
Hejsan mina vänner. Jag är Ganzo och detta är mitt första nyhetsinlägg så var goda och ha lite överseende med att det kanske inte är jättevackert  :)

Jag kommer länka lite videosnuttar från youtube och då även skriva några rader. Detta är nog mer åsikter och lite nyheter men konstruktiv kritik är välkommet så skriv gärna en rad om det är något ni vill se med på nästa uppdatering, när den än blir.Första spelet jag tänkte prata om är ett spel som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Mass Effect Andromeda. Det släpps i EU 23 mars till PS4, Xbox One och PC. För de med pc eller Xbone kan ni smygstarta den 16 mars med 10 timmars speltid som förs över i färdiga spelet, följ länken https://www.masseffect.com/ (https://www.masseffect.com/) och skrolla längst ner för det.

De som inte spelat den första trilogin behöver inte oroa sig då detta spel är sin egen story som inte lutar sig på den förra trilogin. Hur mycket bakgrunds info som ges i spelet vet jag inte i skrivande stund men för de som spelat så lovas många små easter eggs enligt utvecklaren Bioware. Man spelar som antingen en kvinna eller man som kallas The Pathfinder. Din uppgift är att hitta en nytt hem åt mänskligheten i Andromeda galaxen och som ni kan gissa är det inte jättevälkommet av de som redan bor där. Sen kommer det nog spåra ur i vanlig ordning :)

Här är en liten video som beskriver vapen och skills lite

http://www.youtube.com/watch?v=HrWgLMH8yRU

Mer info får ni leta upp själva om intresse finns. Jag har även startat en Aesir Mass Effect community på PS Network för de av er som spelar PS4 och vill enkelt kunna hitta fler av oss att köra multiplayer med.

Nästa spel jag tänkte skriva om är For Honor, ett spel som släpptes tisdagen 14/2-2017 till PC, PS4 och Xbone.

Detta är ett spel där man spelar som en krigare för en av tre factions. Vikingar (som jag strider för), Samurajer och Riddare. Värt att notera är att man kan spela vilket typ av hjälte man vill oavsett vilken faction man strider för. Varje faction har 4 hjältar men det kommer utökas ju längre spelet finns ute, 2 hjätar per säsong som är 10 veckor lång. Det finns en single player campaign och multiplayer. I multiplayer finns det olika lägen t.ex. brawl där man är två som möter två och min personliga favorit Dominion där man spelar i 4 manna lag och ska ta och hålla tre baser. I mitten springer små datagubbar och slåss men de dödar man med en halvmiss. Detta läget är lite som ett MOBA men då jag inte själv spelar MOBA spel så tänker jag inte fortsätta jämförelsen mer.

Här är en videosnut för de som är intresserade av att se lite av hur Faction War, kriget mellan factions funkar.

http://www.youtube.com/watch?v=Vo9vsMp6HuQ

För de av er som är intresserade av detta och kommer lira på PS4 så adda gärna mig, ganzo6669, så kan vi kötta tillsammans.


Detta avslutar mitt lilla nyhetsinlägg för denna gång. Som sagt, tar gärna emot tips för nästa så blir den antagligen bättre :)

Ha en riktig bra dag och må ni alla få phat loot!